Asa il caracterizeaza cotidianul spaniol "AS" pe atacantul roman de 36 de ani care a contribuit la promovarea istorica a lui Getafe in prima divizie spaniola

Atacantul roman al lui Getafe, Gheorghe Craioveanu, este considerat cel mai reprezentativ jucator al echipei, de catre cotidianul "AS", care a publicat un interviu cu atacantul roman. "Craioveanu este simbolul lui Getafe. Romanul isi traieste intens ultimele sale luni ca fotbalist si ne asigura ca vrea sa iasa din fotbal pe usa din fata", suna prezentarea facuta romanului de publicatia amintita. Craioveanu este de parere ca anul 2004 a fost exceptional pentru echipa sa care a reusit in premiera promovarea in Primera Division. "Anul 2004 a fost un an unic pentru Getafe. A fost un an istoric pe care nu-l voi uita niciodata, in care ne-am bucurat de promovare si de primii pasi facuti in Primera Division. Acele zile au fost de neuitat. Mentinerea in prima divizie ar fi succesul anului, dar nu cred ca ar putea egala bucuria promovarii din iunie", a spus Craioveanu, cel mai iubit jucator al lui Getafe.

"Intotdeauna am spus ca sunt un tip norocos. Simpatia de care ma bucur din partea fanilor este reciproca. Peste tot am fost iubit de suporteri si acest lucru ma bucura foarte mult", a declarat Craioveanu pentru cotidianul "AS". Desi este considerat un jucator care alearga mult, Craioveanu spune ca efortul trebuie dublat de tehnica, jucatorul sau preferat fiind "galacticul" Zinedine Zidane. "Ca sa joci fotbal trebuie sa alergi, dar pe teren trebuie sa faci multe alte lucruri. Mereu am spus ca trebuie sa alergi cu cap, nu ca un cal. Trebuie sa ai viziunea jocului. As plati cu placere un bilet la un meci al Realului pentru a-l vedea jucand pe Zinedine Zidane", a spus Craioveanu, care nu se gandeste inca la retragere: "Am bateriile incarcate si ma gandesc la posibilitatea de a continua sa joc fotbal si in sezonul urmator".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.