Medaliatul cu aur la Campionatele Mondiale de Paraciclism de la Bogogno din 2009, harghiteanul Eduard Novak, a ramas fara bicicletele de concurs.

"Unul dintre colegii mei a observat ca magazia de biciclete a clubului de ciclism este sparta si bicicleta cu care am castigat aurul la CM, bicicletele cu care am castigat locurile 2 la CM de pista, toate trei au disparut, plus toate componentele de sosea, rotile de contratimp", a precizat Eduard Novak, potrivit Adevarul.

Potrivit acestuia, hotii au intrat cu chei potrivite in incinta care adaposteste garajul si atelierele de reparatii, dupa care au spart usa de la intrarea in sala de antrenamente si in magazia de depozitare a echipamentelor sportive.

Hotii nu au stiut ca bicicletele furate sunt unicat si nu se pot vinde in tara, chiar daca valoarea lor se ridica la 20.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.