Antrenorul Ioan Andone a prezentat in cadrul Comitetului Director al clubului un raport privind evolutia echipei in prima parte a sezonului 2004-2005.

Cu aceasta ocazie, tehnicianul dinamovist a precizat ca la inceputul returului va anunta lotul cu care va aborda a doua parte a campionatului.
Andone a declarat ca nu stie daca va renunta la jucatorii care au comis acte de indisciplina, Iordache si Semeghin, dar ei au fost sanctionati conform Regulamentului de ordine interioara.
Daca vor fi oferte pentru ei se poate discuta. Administratorul delegat, Cornel Dinu, a precizat ca la Dinamo este nevoie de o coordonare a planului de achizitii in functie de "realitatea financiara si achizitii".

Dinamovistii au anuntat ca din cei 34 de jucatori de care dispune in acest moment la inceputul returului vor ramane doar 26, dintre care trei portari.
Din surse demne de incredere, se pare ca Dinamo va renunta la o serie de nume cunoscute, cum sunt Gaev, Goian, Alistar, Balan, I. Badea, Naidin, Baltoi si Cigan. Singurele achizitii de pana acum sunt Adrian Cristea (Poli Iasi) si Tibor Moldovan (Apulum).
Chestorul-sef Zaharia Toma, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a declarat ca procesul de trecere a gruparii FC Dinamo de la o societate non profit la o societate pe actiuni nu are nici o legatura cu institutia unde lucreaza. CS Dinamo se afla intr-adevar in subordinea ministerului, pe cand FC Dinamo este o societate privata.
Atat Toma Zaharia, cat si chestorul Nicolae Berechet s-au retras din Consiliul de Administratie al FC Dinamo, cand a aparut Legea 116 si nu mai puteau face parte din conducerea unei societati private. Intre FC Dinamo si CS Dinamo exista o relatie contractuala, in sensul ca echipa de fotbal a inchiriat stadionul si anexele de la CS Dinamo.

"Cainii rosii" isi reiau pregatirile la 10 ianuarie

Antrenorul principal al echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat ca s-a aprobat programul de pregatire a echipei in perioada ianuarie-februarie 2005.
Dinamovistii se vor reuni la data de 10 ianuarie 2005.
In perioada 17-25 ianuarie, echipa va efectua un cantonament la Saftica, iar la 3 februarie urmeaza sa plece intr-un turneu de pregatire de 20 de zile in Antalya.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.