Clubul CFR Cluj a fost amendat de Jandarmerie cu suma de 10.000 de lei, dupa meciul cu Dinamo, pentru introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva.

In urma incidentelor aparute pe timpul partidei de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj-Napoca si F.C. Dinamo Bucuresti, respectiv aprinderea de catre suporterii cfr-isti a mai multor materiale pirotehnice, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a luat masura sanctionarii clubului FC CFR 1907 Cluj-Napoca cu 10.000 lei.

De asemenea, in urma altercatiei care a avut loc in Peluza II, in timpul reprizei I, au fost sanctionate 15 persoane, din Cluj-Napoca, dintre care noua suporteri ai echipei Dinamo si sase suporteri ai echipei CFR.

Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a mentionat ca in urma analizarii inregistrarilor video se vor lua masurile legale si impotriva celor care au introdus si au folosit materiale pirotehnice in incinta arenei sportive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.