Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, campion mondial in 2009 la Poznan, a cucerit duminica medaliile de bronz in proba regina a Campionatelor Mondiale de canotaj academic de la Karapiro (Noua Zeelanda).
Romania, in formula Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Mironcic, Teodora Stoica, s-a clasat pe locul trei cu timpul de 6 min 18 sec 96/100, devansat de echipajul american, campion mondial, cronometrat in 6 min 12 sec 42/100, si de cel canadian, 6 min 16 sec 12/100, medaliat cu argint, informeaza AGERPRES.

Romania a cucerit o singura medalie la Mondialele de la Antipozi, reusind calificarea in finale doar prin echipajul feminin de 8+1, din cele trei barci inscrise in concurs (echipajele de patru vasle si dublu rame fara carmaci au fost eliminate in recalificari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.