Justitia elvetiana, solicitata sa transeze un diferend intre Boris Becker si pastorul care l-a casatorit, in iunie 2009, in statiunea Saint-Moritz, a decis ca fostul campion german de tenis trebuie sa-i achite preotului suma de 1.988 franci elvetieni (1.450 euro).

Punand capat unei proceduri complicate, Tribunalul cantonal administrativ din Grisons (estul Elvetiei) i-a ordonat lui Becker sa plateasca pastorului suma care i-a fost solicitata printr-o "nota de onorarii", pe 12 iulie 2010, adica 1.988 franci (inclusiv taxele) si sa achite, totodata, 2.257 de franci reprezentand cheltuieli de judecata, transmite AGERPRES.


Potrivit Tribunalului, pastorul solicitase in prima faza 9.600 de franci din partea fostei glorii a tenisului, care a refuzat sa plateasca, Boris Becker precizand ca suma care ii fusese prezentata initial era cuprinsa intre 1.750 si 2.100 franci. Cei doi nu au reusit sa se inteleaga, iar pastorul a obtinut acordul superiorilor sai de a fi dezlegat de secretul profesional, pentru a-si apara drepturile in justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.