Jucatorul american de golf Tiger Woods va incerca sa recucereasca pozitia de numarul 1 mondial cu ocazia turneului de la Shanghai, competitie ce va debuta joi in China si in care se va confrunta cu primii jucatori din clasamentul mondial.

Pentru prima oara din 1997, acest turneu va permite celor patru jucatori, americanii Woods si Phil Mickelson, englezul Lee Westwood si germanul Martin Kaymer, sa urce - sau sa se mentina in cazul lui Westwood - pe primul loc al ierarhiei mondiale in cazul unei victorii pe parcursul chinez, scrie AGERPRES.

Britanicul Lee Westwood, 37 de ani, a fost oficial confirmat luni ca noul numar 1 in clasamentul mondial al golfului si succesor al americanului Tiger Woods, care a dominat aceasta disciplina din iunie 2005, timp de 281 saptamani.

"Ca in orice eveniment la care particip sunt aici pentru a incerca sa castig. Acesta este cel mai important turneul de golf din Asia", a spus Woods, potrivit onlinesport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.