Romania va participa cu un lot de 22 de sportivi la Campionatele Mondiale de scrima de la Paris, care se vor desfasura in perioada 4-13 noiembrie.

Din delegatie nu vor lipsi campionul mondial en titre Rares Dumitrescu sau campioana olimpica Ana Maria Branza, relateaza AGERPRES.

Pe 4 noiembrie sunt programate meciurile din faza preliminara la spada feminin, sabie si floreta masculin, iar competitia va continua vineri 5 noiembrie cu calificarile la spada masculin, sabie si floreta masculin.

Sambata 6 noiembrie vor avea loc intrecerile la sabie (masculin si feminin), duminica 7 noiembrie fiind programata proba de floreta, iar luni 8 noiembrie cea de spada.

In data de 9 noiembrie se va desfasura proba de sabie pe echipe, pe 10 noiembrie va avea loc competitia pe echipe la floreta feminin, pe 11 noiembrie cea feminina, probele de spada pe echipe urmand sa se desfasoare in ultimele doua zile de competitie, pe 12 noiembrie la feminin si 13 noiembrie la masculin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.