Kosovarul Berat Recaj, chelnerul agresat de atacantul Adrian Mutu in urma cu o saptamana, a declarat intr-un interviu pentru televiziunea italiana ca a fost jignit de jucatorul roman, care l-a lovit chiar si cand era cazut la pamant, informeaza presa italiana.

"I-am cerut scuze pentru ca i-am cerut sa plateasca nota, insa el m-a jignit. M-am aparat afirmand ca doar imi faceam treaba, insa el a continuat sa ma faca prost. Atunci i-am raspuns la fel si el m-a lovit de doua ori in fata, m-am impiedicat si am cazut. Cand eram la pamant, m-a lovit cu piciorul in cap, iar apoi s-a urcat in masina si cand ma privea a facut gestul ca-mi taie gatul. Nu a fost niciun moment vorba de insulte rasiste. Eu nu am primit scuze de la nimeni, nici de la el, nici de la Fiorentina", a declarat chelnerul.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in urma cu o saptamana, in noaptea de vineri spre sambata. Barbatul lovit a avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale, suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala", relateaza MEDIAFAX.

Duminica, Adrian Mutu a revenit pe teren la meciul din deplasare cu formatia Catania, din etapa a IX-a a campionatului Italiei, dupa o pauza de noua luni si sapte zile cauzata de depistarea sa pozitiva cu sibutramina. Meciul se disputa astazi.


Cat va plati Mutu dupa ce l-a lovit pe chelner?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.