Dinamo s-a declarat de acord cu propunerea lui Gigi Becali care, dupa ce l-a criticat pe Ion Craciunescu, seful CCA, a propus aducerea unor brigazi din strainatate la derbyurile cu "alb-rosii" si formatia din Giulesti. "Intr-un moment in care alte cluburi isi ascund erorile in spatele unor prestatii ale arbitrilor romani, Dinamo nu mai comenteaza deciziile acestora. Sintem de acord cu aducerea strainilor", au precizat "ciinii" intr-un comunicat de presa.

Presedintele rapidist Dinu Gheroghe spune ca, inainte de toate, ar vrea ca echipa sa sa fie arbitrata de romani, dar corect. In ceea ce priveste ideea lui Gigi Becali, "Vama" spune: "Nu ne deranjeaza, dar ma intreb, in cazul in care vor veni arbitri straini, daca acestia vor fi de acord sa participe in seara dinaintea jocurilor la aniversarea zilelor de nastere a sotiilor sau a prietenelor presedintilor Consiliilor de Administratie ale unor cluburi". Desi presedintele rapidist n-a facut alte precizari, surse ale Gazetei au dezvaluit zvonul care circula in lumea fotbalului cum ca, inaintea derbyului Dinamo-Rapid, brigada condusa de Cristi Balaj ar fi cinat la restaurantul 2 Cocosi in acelasi separeu unde isi serba ziua prietena lui Nicolae Badea.

Andone la Sofia, Dinu in Olanda

"Ciinii" pleaca in spionaj pentru a afla cit mai multe despre adversarele din grupa F a Cupei UEFA. Ioan Andone va merge duminica viitoare in Bulgaria, pentru a viziona partida dintre Levski, adversara "ciinilor" din 3 noiembrie, si Lokomotiv Sofia. Cornel Dinu va superviza intilnirea din Olanda dintre NAC Breda si Heerenveen, ultima fiind echipa pe care "ciinii" o vor primi la Bucuresti pe 20 octombrie.

Doi euro pentru Sofia

Conducatorii clubului Levski Sofia au anuntat ca au fixat pretul biletelor la partida cu Dinamo, care se va desfasura pe 3 noiembrie in capitala Bulgariei. Astfel, tichetele vor fi extrem de accesibile suporterilor alb-rosii, care vor trebui sa scoata din buzunare cite 6 euro pentru a avea acces la tribuna intii. Cel mai ieftin tichet va fi de doar 2 euro pentru un bilet la peluza!


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.