Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a fost suspendat din functie in urma unei decizii luate vineri de Consiliul de Administratie al clubului moldovean. Tehnicianul urmeaza sa fie cercetat disciplinar.

"Incepand cu 8 octombrie, ora 14.00, in urma deciziei Consiliului de Administratie al Sporting Club SA Vaslui s-a dispus inceperea cercetarii disciplinare cu privire la salariatul Juan Ramon Lopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum si constituirea unei comisii de cercetare disciplinare prealabila. Pe perioada cercetarii disciplinare, in baza articolului 52, litera a, din Codul Muncii, contractul individual de munca incheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro se suspenda", se arata intr-un comunicatul de presa al FC Vaslui.

Potrivit sursei citate, pe perioada suspendarii lui Lopez Caro, clubul va apela la serviciile unui antrenor interimar, care va fi anuntat in cel mai scurt timp, relateaza MEDIAFAX.

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, dupa sedinta de pregatire condusa de Lopez Caro, ca mai sunt mici detalii de pus la punct privind rezilierea contractului tehnicianului. Astfel, incepand cu amicalul cu Dacia Chisinau de sambata, antrenorul nu va mai fi pe banca tehnica a moldovenilor.

Josep Vandellos, avocatul lui Caro, a anuntat ca tehnicianul spaniol nu intentioneaza sa cedeze "presiunilor la care este supus in mod constant" de oficialii gruparii moldovene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.