Asteptarile pentru jocul cu Franta din preliminariile Campionatului European sunt foarte mari desi nationala Romaniei nu mai este la nivelul de acum cativa ani. Cu toate acestea, se pare ca Razvan Lucescu isi va pasta postul de selectioner indiferent de rezultatul acestui meci.

Daca nimeni nu s-a dus cu nationala la Minsk pentru meciul cu echipa Belarusului, in ceea ce priveste partida cu Franta, totul s-a schimbat. De la Dragomir la Iftimoaie, toti au plecat din tara sa sustina nationala Romaniei, scrie Sport.ro.

Insa, desi asteptarile privind rezultatul sunt mari, Mitica Dragomir sperand la un egal, Gheorghe Hagi considera ca nationala Romaniei va reveni cu greu la nivelul de acum cativa ani.

"Toata lumea are asteptari mari de la echipa natioanla, acum sintem intr-un proces de reconstructie, la fel ca si Franta. Antrenorul e respectat de toata lumea, e foarte greu sa mergem la Euro, dar speram sa facem lucrurile cit mai bine la Paris. Trebuie sa construim ceva, e foarte greu sa revenim la nivelul de acum citiva ani. Franta merita respect indiferent de forma in care se afla, astept un meci frumos intre doua echipe care au mare nevoie de puncte. Jucatorii ar fi normal sa dea totul la acest nivel, sa fie la 100%, eu asa am facut de fiecare data", a declarat Hagi in cadrul emisiunii Luis Attaque, la Radio RMC, anunta gsp.ro.

Insa, indiferent de rezultatul meciului Romania-Franta, selectionerul nationalei "mioritice" isi va pastra locul. Astfel, Ionut Lupescu de la FRF l-a asigurat pe Razvan Lucescu: "Orice s-ar intampla, Razvan ramane. Suntem optimisti", a spus Lupescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.