Steaua a riscat suspendarea in urma incidentelor de la meciul cu Napoli, scor 3-3. Italienii acuza ca suporterii au scapat ieftin.

Furiosi ca meciul a fost prelungit pana cand Napoli a egalat, jucatorii stelisti s-au repezit la centralul Marcin Borski. "Conducatorul" grupului a fost Marius Ianuli, zis si Mache, unul dintre nepotii patronului Gigi Becali, care la un moment dat l-a scuipat pe arbitru, potrivit ProSport.

Scandalul a continuat spre vestiare, unde spectatorii au bombardat brigada cu scaune si alte obiecte contondente. Mai multe filmulete postate pe youtube sunt dovezile folosite de italieni impotriva stelistilor. Culmea, aceste filmari sunt postate chiar de stelisti.


Acestia s-au filmat dupa ce au pus mana pe cateva fulare si esarfe de la fanii lui Napoli si le-au incendiat in tribuna. Cele doua parti s-au razboit si inainte de "meciul de infarct" scor 3-3, in afara stadionului si chiar si in tribune.

  • Italienii acuza: "Steaua a scapat IEFTIN!"

UEFA a amendat Clubul Steaua cu 30.000 de euro pentru incidentele provocate de suporteri la finalul meciului cu Napoli, din grupele Europa League. Steaua a scapat astfel de pedeapsa jocurilor cu portile inchise sau de cea a stadionului suspendat, potrivit ProSport.

Cei de la Napoli acuza insa Steaua dupa decizia UEFA.

Ros-albastrii mai au de jucat doua meciuri pe teren propriu in grupa K a Europa League, cu Utrecht, pe 4 noiembrie, si cu Liverpool, pe 1 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.