Echipa de Formula 1 Mercedes i-a dat un ultimatum pilotului german Michael Schumacher, caruia, in cazul in care va avea sezonul 2011 la fel de dezamagitor ca 2010, ar urma sa i se rezilieze contractul cu un an inainte de termen, sustine cotidianul Bild.

Jurnalul german, care nu mentioneaza sursa informatiilor, a precizat ca oficialii de la Mercedes nu mai sunt dispusi sa tolereze o astfel de diferenta intre performantele pilotilor Nico Rosberg (25 de ani) si Schumacher (41 de ani), relateaza MEDIAFAX.

Schumacher a semnat cu Mercedes o intelegere valabila pentru trei sezoane (pana in 2012), dar rezultatele slabe ale fostului campion mondial ar putea determina intreruperea contractului cu un an mai devreme, conform HotNews.

Schumacher, septuplu campion mondial, ocupa in prezent locul 10 in clasamentul general al Campionatului Mondial de Formula 1, cu 46 de puncte, in timp ce Rosberg se afla pe pozitia a 7-a, cu 122 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.