Psihiatru Florin Tudose spune ca Adrian Cristea, Lucian Goian si alte "staruri" care se filmeaza cu camera web in ipostaze intime in timp ce dialogheaza pe internet sunt cazuri de competenta medicilor.

Reputatul psihiatru vorbeste nu numai de "vedetism", dar si de probleme medicale ale fotbalistului, care sufera de narcisism si de exhibitionism. Reteta pe care Tudose ar recomanda-o in astfel de cazuri patologice.

Biancai Dragusanu, iubita dinamovistului, spune ca poza a fost facuta la rugamintea ei dar in poza primita de ea "partea de jos" era neclara.

Pozele au fost facute pentru noi si atat, cu un telefon performant, in niciun caz pentru prima pagina a ziarelor", a precizat ieri Bianca pentru ProSport.

"Se afla intr-un cantonament, in Austria, mi-a fost dor de el si l-am rugat sa-mi trimita o poza cu el. In varianta primita de mine, partea de jos era mult mai intunecata si nici nu se observa daca poarta sau nu ceva pe el. Cei de la Cancan au prelucrat poza si ce a iesit ati vazut",
a incheiat iubita "Printului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.