Presedintele FC Vaslui, Mihai Stoica, instalat de patru zile in functie, a decis sa demisioneze fiind nemultumit de modul de lucru al tehnicianului Juan Ramon Lopez Caro, a declarat astazi la Sport.ro finantatorul gruparii moldave, Adrian Porumboiu.

Mihai Stoica, fost conducator la Steaua si Unirea Urziceni, preluase postul de presedinte al FC Vaslui la 1 octombrie. Acesta avea atributii in activitatea sportiva si tehnica a clubului moldav, avandu-l in subordine inclusiv pe antrenorul Lopez Caro, potrivit MEDIAFAX.

"Duminica seara, dupa meciul cu Medias (n.r. - scor 0-0, cu Gaz Metan, in deplasare), MM Stoica m-a sunat suparat, ingrijorat, trist de ceea ce s-a intamplat la meci, ce a vazut pe banca. Ii vine foarte greu sa puna lucrurile la punct, pentru ca depasesc faza paranormalului. Mihai Stoica si-a dat seama ca nu este o lupta cu adversarii, ci una lui Lopez Caro impotriva propriei echipe si impotriva intereselor echipei noastre. Era uluit ca a vazut cateva planse in vestiar in limba spaniola, pe care le intelegea doar Lopez Caro, pentru ca sunt putini vorbitori de limba spaniola. Nu este razboiul lui (Mihai Stoica - n.r.) cu Lopez Caro, nu a venit la Vaslui sa intre in aceasta disputa. Din pacate, a venit la Vaslui intr-un moment in care focul este continuu, din cauza unui om care nu are nicio treaba cu ceea ce ne dorim noi sa facem aici, adica performanta", a declarat Adrian Porumboiu.

Din cauza rezultatelor slabe inregistrate de FC Vaslui in primele etape, conducatorii clubului au incercat sa-l faca pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat in aceasta vara, sa-si dea demisia pentru a nu-i plati clauza de reziliere a contractului, in valoare de un milion de euro.

Caro a refuzat INSA sa plece, in ciuda presiunilor la care a fost supus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.