"Sunt putin dezamagit de ce se intampla", a declarat antrenorul Catalinei Ponor cu cateva zile inainte de Nationalele de la Bacau, concurs ce ar trebui sa le ofere fostelor gimnaste din lotul olimpic biletul pentru Mondialele din Australia. "Am lucrat intens la capitolul fizic pentru ca aici Catalina are cele mai multe carente. Am epuizat toate metodele pe care le stiu", a continuat, pe un ton pesimist, Matei Stanei.

"Ca sa ajungem la aceeasi forma ca aceea de la Olimpiada as mai avea nevoie de patru luni. Am avut o verificare la clubul Steaua, dar nu a iesit asa cum as fi vrut", a continuat tehnicianul constantean. ,Cred ca la barna poate sa castige, dar noi am vrea si solul, si nu stiu daca se poate. Sunt pus intr-o situatie delicata", sustine Stanei. Antrenorul Catalinei a spus ca totul se datoreaza celor doi fosti antrenori de la lot care nu s-au ocupat de gimnaste, chiar daca au avut parte de o incredere fara limite. ,Oricum, nu o sa le dau satisfactie celor care nu vor sa reusim", a conchis, razboinic, Matei Stanei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.