Marius Lacatus a sustinut astazi prima conferinta de presa de la reinvestirea sa ca antrenor principal al echipei de fotbal Steaua.

Cel de-al patrulea nou antrenor al Stelei in acest sezon, Marius Lacatus, a declarat in prima sa conferinta de presa ca nu va schimba sistemul de joc, dar ca va efectua modificari in prima echipa. De asemenea, Lacatus a facut un apel la suporteri sa sustina echipa, scrie fcsteaua.ro.

"Mi-a fost dor de atmosfera de pe Ghencea. Suporterii nu trebuie sa ma sprijine pe mine, ci echipa.

Avem jucatori de calitate, care trebuie sa faca un joc precis si sa faca diferenta. Tot lotul e valid, cu exceptia lui Baciu si a lui Emeghara. Bine... mai sunt si jucatorii de la Unirea, care nu au drept de joc. E un lot valoros, trebuie timp, dar timpul nu asteapta. Trebuie sa construim repede o echipa, un grup puternic, care sa abordeze intr-o alta maniera jocurile.

Lumea incepe probabil sa isi puna semne de intrebare in legatura cu valoarea jucatorilor, dupa ce pierzi cu Unirea, pierzi cu Otelul, faci egal acasa cu Astra...eu sunt convins ca au valoare, le-am zis sa uite de toate meciurile trecute si sa priveasca numai inainte.

Nu voi schimba absolut nimic in ceea ce priveste sistemul de joc, am avut prea putin timp la dispozitie sa imi impun ideile. In schimb, aproape sigur vor interveni schimbari in primul 11.

Atmosfera e destul de buna, chiar daca rezultatele din ultimele meciuri au lasat urme. Eu voi face tot ce depinde de mine sa ii aduc, la ora jocului, la un nivel ridicat. Daca din punct de vedere al psihicului vor sta bine, eu cred ca vor face un meci bun.

E greu sa lucrezi cu 29 de jucatori, la iarna aproape sigur vom face o remaniere, sa ramana doar 24-25 de jucatori. Nu se pune problema sa am deja pe cineva pe lista neagra, nu exista asa ceva. Voi vorbi si cu Edi Iordanescu si cu Ilie Dumitrescu pentru a-mi forma cat mai repede o parere despre anumiti jucatori.

Napoli e o echipa care joaca foarte bine in deplasare. Au jucatori ca Hamsik, Cavani, Lavezzi, ei pot face oricand diferenta. Joaca perfect pe contraatac, daca le oferi spatii, ei gestioneaza extraordinar aceasta oportunitate"

  • La randul sau, Banel Nicolita s-a declarat incantat ca s-a terminat cu vanzoleala pe banca tehnica

"Speram sa-l ajutam, sa castigam. Ne bucuram ca avem un antrenor stabil acum. Speram ca incepand de maine sa ii facem o bucurie. Lacatus te motiveaza in felul lui, pentru el toti jucatorii sunt importanti. Important acum este meciul de maine cu Napoli. Speram sa nu pierdem.
Citeste si:
Nicolae Ciucă a anunțat numele miniștrilor vizați de o posibilă...
Nicolae Ciucă a anunțat...

Nu am apucat inca sa vedem imagini cu Napoli, insa sunt sigur ca azi vom pune la punct toate detaliile. Speram sa vina suporterii alaturi de noi si de nea Marius, avem mare nevoie de ei. Ma bucur ca a ramas Edi Iordanescu, este un baiat extraordinar, pacat ca nu am putut sa-l ajutam.

Evoluez unde ma pune antrenorul, dar cel mai bine ma simt ca mijlocas dreapta.

La Galati nu am avut atitudine. Trebuie sa trecem peste acest meci. Cred ca nea Marius ne poate da acea atitudine, sa fim mai rai in sensul bun al cuvantului"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.