Vicepresedintele clubului Galatasaray, Ergun Gursoy, a declarat ca gruparea turca va renunta in mod sigur in aceasta iarna la mijlocasul Ovidiu Petre, a anuntat cotidianul Star. "In mod sigur renuntam la Alioum Saidou si Ovidiu Petre. Deocamdata nu ar fi corect sa mentionez alte nume", a spus Gursoy dupa meciul cu Karabukspor, scor 3-0, in urma caruia Galatasaray s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Turciei.

Fotbalistul roman a fost criticat de jurnalele Hurriyet si Vatan pentru evolutia din partida de miercuri, cand a fost folosit tot meciul. "Mingile venite la Arif si Petre s-au topit rand pe rand", scrie Hurriyet, in timp ce Vatan noteaza ca Ovidiu Petre nu a aratat nimic pe teren. Cotidianul Sabah i-a acordat lui Petre nota 7, iar site-ul "ajansspor" l-a notat cu doua stele.
Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, va avea 11 zile de vacanta, urmand sa isi reia pregatirile in vederea returului pe 3 ianuarie.

Tot in Cupa Turciei, Daniel Pancu a jucat incepand cu minutul 62 al meciului castigat de echipa sa, Besiktas, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Goztepe. Pancu a fost introdus in joc in locul lui Berkant Goktan. Fundasul echipei Samsunspor, Giani Kirita, a evoluat pana in minutul 19 al meciului cu Karagumruk Kyoto, scor 3-0, in urma caruia formatia sa a obtinut calificarea in optimile Cupei Turciei.
Mijlocasul Cornel Frasineanu a marcat un gol in minutul 77 al partidei castigate de echipa sa, Bursaspor, cu scorul de 3-1 in fata formatiei Istanbulspor, in saisprezecimile Cupei Turciei. Frasineanu a jucat pe toata durata meciului, la fel ca si coechipierul sau, fundasul Iulian Miu.

Incidente la meciul Goztepe-Besiktas

Suporterii echipei Goztepe l-au injurat pe fotbalistul formatiei Besiktas Ibrahim Akin si au spart geamurile de la tribuna unde este amplasata masa presei in timpul meciului disputat pe stadionul "Alsancak" din Izmir, in Cupa Turciei, a anuntat cotidianul Turkiye. Potrivit sursei citate, in urma incidentelor i s-a interzis unui suporter sa mai ramana in incinta stadionului. Jurnalul Star noteaza ca, dupa ce suporterii au inceput sa il injure pe Ibrahim Akin, au avut loc altercatii intre acestia si fortele de ordine, iar politia a arestat cativa sustinatori ai echipei Goztepe.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.