Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Viorel Moldovan, aflat la primul meci pe banca noii sale formatii, a declarat dupa remiza de pe teren propriu cu Victoria Branesti, scor 2-2, ca nu este usor sa preiei o grupare in plin campionat.

"E doar un inceput. Vreau sa felicit jucatorii pentru atitudine si implicare, dupa o perioada tensionata. Nu e usor sa preiei o echipa din mers. Le-am spus si jucatorilor ca mai avem mult de munca", a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul considera ca jucatorii sai au reusit un meci bun cu Victoria Branesti insa au existat si unele momente in care au evoluat mai slab. "Din pacate nu am reusit sa castigam desi am facut un meci foarte bun. Am avut unele momente cand am suferit. Nu stiu daca este just acest rezultat. Am intalnit o echipa buna, bine organizata. Nu am reusit sa ne desprindem la 2-1 iar fotbalul te pedepseste", a mai spus el.

Formatia Sportul Studentesc a terminat la egalitate, sambata, scor 2-2 (2-1), meciul in compania echipei Victoria Branesti, partida din etapa a VII-a a Ligii I care a consemnat cel mai rapid gol de pana acum al sezonului, in secunda 24, marcat de Tiberiu Balan.

Moldovan l-a inlocuit la Sportul Studentesc pe tehnicianul Tibor Selymes, care a acceptat postul de antrenor la formatia Astra Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.