Pentru urmatorii trei ani, cea mai importanta competitie de handbal pentru echipe de club va purta numele de Liga Campionilor VELUX EHF la handbal masculin.

Grupul VELUX a semnat un contract pentru urmatorii trei ani cu EHF Marketing GmbH prin care devine sponsor oficial al Campionatului European de handbal masculin, denumit de acum inainte Liga Campionilor VELUX EHF la handbal masculin.

“Mentalitatea de invingator si spiritul de echipa constituie esenta acestui campionat de handbal ce se armonizeaza perfect cu valorile si cultura organizationala a Grupului VELUX. Suntem bucurosi sa fim sponsori oficiali ai Ligii Campionilor la handbal masculin, competitie difuzata in multe dintre tarile unde avem piete de desfacere", declara Michael K. Rasmussen, Director General de Marketing al Grupului VELUX.

In sezonul 2010/2011 a Ligii Campionilor VELUX EHF la handbal masculin se vor intrece 24 de echipe in 148 de meciuri, ce vor fi transmise incepand cu 22 septembrie 2010.

Romania este prezenta prin echipa HCM Constanta in grupa D a campionatului, alaturi de Renovalia Ciudad Real, HC Croatia Osiguranje Zagreb, St. Petersburg HC, SG Flensburg-Handewitt si HC Bosna Sarajevo. Dupa ce au trecut de calificari, handbalistii de la HCM Constanta ii vor intalni, pe 23 septembrie, in faza grupelor, pe croatii de la HC Croatia Osiguranje Zagreb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.