Romania a obtinut cea de-a doua victorie de la Campionatul European din Croatia, dupa ce a invins vicecampioana mondiala a Spaniei.

Romania a invins Spania cu scorul de 11-10 (2-1, 3-2, 3-5, 3-2), in grupa A, relateaza ProSport.

In prima partida de la competitia care se desfasoara la Zagreb, Romania a invins Turcia su scorul: 12-6 (3-2, 3-2, 4-1, 2-1). Urmatorul meci al nationalei de polo va avea loc miercuri, in compania reprezentativei tarii gazda, Croatia, de la ora 19.00.

Nationala Romaniei a ridicat ancora, ieri-dimineata, pentru o croaziera cat mai lunga la Europenele din Zagreb. In meciul de debut al Grupei A, baietii lui Istvan Kovacs au scufundat Turcia, 12-6 (3-2, 3-2, 4-1, 2-1), urmand sa invinga di vicecampioana Spaniei.

"Am jucat un pic mai greoi decat intr-un meci normal, insa asa ni se intampla de obicei la partida de debut. Important e ca am condus de la un capat la altul confruntarea si nu am avut nicio problema in gestionarea partidei", ne-a declarat capitanul Cosmin Radu, autor a patru goluri din sapte aruncari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.