"Am avut multe ocazii, dar precipitarea ne-a privat de un rezultat linistitor", a fost placa cu rol justificator pentru ultima Golgota dinamovista pe care a pus-o miercuri seara Ioan Andone, tehnicianul "ros-albilor". E drept, Mihalcea, Petre, Niculescu si Danciulescu, aproape de cate trei ori fiecare, au semnat ratari epocale. Dar pana la urma, a fost un nou chin pentru "Nuova Guardia". Printre atatea situatii s-a strecurat golul lui Iordache (11), care a intepat cu capul in plasa excelentului Olteanu o centrare semnata de Florentin Petre, dupa un corner batut scurt de pe partea dreapta.

"La Braila publicul va crea presiune, dar jucatorii trebuie sa inteleaga ca in situatia in care ne aflam ne-a ramas doar sansa castigarii Cupei pentru a juca la anul in Europa", a conchis "Ando". Brailenii, care joaca pe cate 30 de milioane de lei la calificare (!), au facut ce au stiut mai bine. Terenul mustind de apa le-a fost aliat, s-au aparat cu doua linii si au incercat sa ciupeasca pe contraatac. Dicu a ratat doua sanse maricele, iar Buteseaca a cerut penalty la un contact cu Ciobotariu (32), insa arbitrul n-a suflat nimic. Atat, dar multumitor pentru cei 400 de insi sositi de acasa sa incurajeze Dacia Unirea si garantie pentru un stadion plin in retur. De altfel, tehnicianul Mihai Ciobanu a certificat obiectivul divizionarei B: "Dinamo trece prin momente grele, dar are jucatori valorosi. Dorinta noastra a fost sa limitam proportiile scorului si am reusit. Calificarea se va decide insa la Braila, unde vom avea in spate si un public entuziast". Ca o observatie suplimentara, spre deosebire de terenul din Regie, care a fost aproape impracticabil, gazonul din soseaua stefan cel Mare nu s-a taiat, rezistand destul de bine, in ciuda ploii insistente.

Amabilitati cu Rapid

Presedintele dinamovist Nicolae Badea l-a ironizat mirecuri seara pe omologul sau de la Rapid, George Copos: "Probabil George are azi sentimente ciudate". Comentand intentia giulesteanului de a-i premia cu cate 1.000 $ pe pitesteni daca incurca pe Dinamo in ultima etapa a turului, patronul Computerland a spus: "il inteleg perfect, doar este in campanie electorala".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.