Selectionerul finlandez Jyrki Heliskoski se confrunta cu mari probleme de lot in vederea meciului cu Romania, programat sambata, de la ora 17, la Helsinki. Astfel, pe langa Jari Litmanen (Malmo FF), Mika Vayrynen (PSV Eindhoven) - ambii accidentati, si Shefki Kuqi (Blackburn Rovers) - neconvocat, alti trei finlandezi sunt incerti. Astfel, Hannu Tihinen (Anderlecht) are probleme la genunchi, Henri Scheweleff (Oergryte IS) este accidentat la coapsa, iar Petri Pasanen (Werder Bremen) acuza o lovitura la cap. In aceste conditii, Heliskoski a fost nevoit sa-l convoace si pe mijlocasul Antti Okkonen (Landskrona).

Altfel, pretul biletelor pentru meciul primelor reprezentative, care se va disputa pe Stadionul "Olympic" din Helsinki, cu o capacitate de 40.000 de locuri, este urmatorul: intre 55 si 70 de euro la tribuna I, intre 35 si 55 de euro la tribuna a II-a (pensionarii si copiii platesc intre 15 si 18 euro) si 20 de euro la peluze (13 euro pentru pensionari si copii). De asemenea, la meciul dintre echipele de tineret, programat vineri, de la ora 19, la Valkeakoski, pretul biletelor variaza intre 5 si 18 euro la tribuna a II-a, iar la tribuna I costa 30 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.