Meciul de la Vaslui s-a disputat, de fapt, inainte ca cele doua echipe sa intre pe teren. Portarul formatiei FC National, Florin Prunea, a dezvaluit ca a avut o discutie aprinsa cu presedintele clubului, Gino Iorgulescu, la finele careia jucatorul s-a hotarat sa renunte la postul de titular, locul sau intre buturi fiind luat de Eugen Nae. Din ce a lasat sa se inteleaga Prunea, partida ar fi trebuit sa fie "trantita" de echipa bucuresteana.

"Dupa o discutie cu presedintele clubului, l-am anuntat pe antrenor ca nu pot sa-mi asum responsabilitatea rezultatului. M-am scos singur din echipa, da' nu sunt nebun sa o fac fara motiv. Nu-l spun pentru ca vreau sa-mi protejez colegii si antrenorii", a precizat dupa joc Prunea pe un post tv.

Mai mult, internationalul a aruncat pisica in curtea presedintelui clubului din Parcul cu Platani, indicand clar ca Iorgulescu ar fi stat in spatele acestei manevre. Speriati probabil de intorsatura pe care o iau lucrurile precum si de functia pe care o are Florin Prunea la AFAN, conducatorii si jucatorii Nationalului s-au sucit, meciul disputandu-se, in cele din urma, pe teren.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.