Singurul candidat oficial la fotoliul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu crede ca sprijinul pentru Mircea Sandu, venit de la Dorinel Munteanu si Mircea Lucescu, este o dovada a fricii de sistem pe care multi oficiali din fotbalul romanesc, si nu numai, o au inca in oase.

,Nici nu ma asteptam sa nu spuna si sa nu ii ia apararea lui Mircea Sandu. Mircea Lucescu a dovedit prin declaratiile din ultimii ani ca se contrazice. Iar Dorinel Munteanu si oficialii de la CFR au o frica de sistem, si cred ca asa isi protejeaza echipa. Dar ii intelg perfect si o sa incerc sa le schimb parerile si sa le elimin aceasta frica", sustine Lupescu. "Kaiserul" crede ca nu poate fi considerat invingator dinainte chiar daca este singurul candidat care si-a anuntat intentia de a se lupta pentru sefia FRF. "Sunt sigur ca adversarii mei vor fi Mircea Sandu si Gheorghe Popescu. Eu cu ei ma astept sa lupt", a spus fostul international roman sustinut puternic de oficialii AFAN, Alex Radulescu si Florin Prunea.

Tehnicianul formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, declara acum trei zile ca actualul presedinte al FRF este persoana cea mai indicata sa ramana in fruntea fotbalului romanesc. "Eu cred ca tot Nasu va fi presedinte. Are experienta si a fost acolo si la bine si la rau. N-am conflicte nici cu Gica Popescu, nici cu Ionut Lupescu. Eu ii stiu pe ei ca jucatori si nu pot sa-mi dau cu parerea despre capacitatile lor manageriale", a precizat "Munti".

Si Mircea Lucescu, un obisnuit adversar al boss-ului FRF, a mentionat ca il vede pe acesta in fotoliul de la Casa Fotbalului. "Il sustin pe Sandu pentru ca a acumulat niste relatii, un detaliu care este extrem de important pentru o federatie. Eu consider ca Mircea Sandu a acoperit o perioada importanta si cu multe greutati in fotbalul romanesc. I-am spus: "Mai stai macar pana in 2007"", a declarat in Gazeta Sporturilor, Mircea Lucescu.

Asteapta raspunsul FRF

Singura problema a lui Ionut Lupescu este faptul ca inca nu a terminat o facultate, lucru obligatoriu pentru a candida la functia de presedinte FRF. "Am trimis o cerere de derogare bazata pe regulamentele FRF si acum astept raspunsul Comitetului Executiv. Sper sa fie fair-play si sa nu am probleme", a spus "Kaiserul". Printre componentii Comitetului Executiv al FRF, care numara 13 persoane, se afla Mircea Sandu, alaturi de sustinatori ca Adalbert Kassai, Vasile Filimon si Dumitru Dragomir, si Ioan Becali, un apropiat al lui Gheorghe Popescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.