Oleg Protasov spune ca nu e putin lucru pentru Steaua ca a intrat din nou in grupele Cupei UEFA

- Domnule Protasov, e prima mare realizare pentru dumneavoastra in Ghencea?
- Sa stiti ca e o mare performanta ce am reusit in aceasta seara. Nu e putin lucru pentru Steaua ca va evolua din nou in grupele UEFA. Pentru mine ca antrenor e al doilea mare rezultat dupa ce m-am calificat cu Olympiakos Pireu in grupele Ligii Campionilor.

- De public ce ziceti?
- Extraordinar. Multumim acestor suporteri incredibili care ne-au ajutat pentru a ne califica. Sint mindru ca echipa mea a putut sa le ofere acestor oameni care au venit la stadion pentru noi un spectacol mare.

- Aveti si nemultumiri dupa acest joc?
- Da, avem probleme la finalizare, puteam sa marcam mai multe goluri la cite ocazii am avut.

"Steaua poate lua Cupa UEFA"

"Le cer scuze suporterilor pentru cum am jucat" a fost primul lucru pe care antrenorul lui Valerenga l-a spus la conferinta de presa. Apoi a vorbit la superlativ de Steaua. "Aceasta echipa poate lua Cupa UEFA. A dovedit ca poate bate pe oricine si in multe momente joaca incintator. Nici nu pot sa remarc un singur jucator de la voi, pentru ca sint o multitudine de valori", a adaugat Rekdal.

"Sint convins ca vom trece si de grupe daca vom evolua ca in aceasta seara. N-a fost vorba de razbunare pentru ca Cupa UEFA nu se compara niciodata cu Liga Campionilor"
Mirel Radoi

"Ne-a fost greu dupa esecul din Liga Campionilor, dar odata ajunsi in grupele Cupei UEFA ne-a mai revenit inima la loc. Anul acesta echipele din Bucuresti vor face legea in Europa"
Gabriel Bostina

"Am stiut de la inceput ca ne va fi imposibil. Steaua e foarte puternica, sper sa o intilnesc la anul in Champions League"
Tore Andre Flo

"Daca era Steaua pe care o visam eu, acum trebuia sa fim in Liga Campionilor, nu in Cupa UEFA. Acum, obiectivul e clar, finala Cupei UEFA. Probabil ca, dupa ce a vazut in seara asta, Hagi e mihnit ca n-a vrut sa preia Steaua"
Gigi Becali

"Sint convins ca ne vom califica in primavara europeana. La tragerea la sorti de marti nu mi-as dori sa picam cu Steaua Rosie Belgrad, acolo unde e Walter Zenga"
Mihai Stoica

Nota "Profesorului"

8 este nota acordata de Florin Halagian lui Nicolae Dica, considerat omul meciului. "A demonstrat ca este un jucator foarte experimentat. Stelistul a dat culoare jocului echipei noastre si a dovedit inca o data ca este un bun marcator"


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.