Sustinuta de un public fantastic, Steaua si-a surclasat adversara si a reusit accesul in grupele Cupei UEFA facind un meci de zile mari

Stadion: Gheorghe Hagi. La "oficiala" insusi Regele Gheorghe Hagi. Pe teren: Steaua, cu echipa de baza. In tribune o atmosfera senzationala pe care probabil stelistii n-ar fi avut-o nici daca ar fi jucat acest meci in Ghencea. In tur: 3-0 pentru campioana Romaniei. Cu atitea nume mari si atuuri in spate, Steaua a avut o misiune usoara aseara.

Purtata de valurile facute de cei 15.000 de spectatori, ros-albastrii si-au inghesuit adversara in terenul advers din primele minute, insa in prima jumatate de ora norvegienii au scapat nesifonati pentru ca Bostina n-a gasit tinta (6), Ghionea a reluat cu capul peste (11), iar Banel, singur cu portarul advers, a tras in acesta (22).

In ultimul sfert de ora al primei reprize stelistii au facut insa dreptate dar si spectacol. Dica a aratat de ce Steaua a suspinat dupa el in "dubla" cu Rosenborg, iar Bostina a ridiculizat o echipa care a patimit aseara pentru tot ghinionul pe care romanii l-au avut in meciurile cu campioana Norvegiei.

Show-ul Stelei nu a incetat nici la reluare. Nicolita a continuat sa manince terenul, Iacob si-a facut norma de goluri marcate in cupele europene, iar Goian a vrut sa-i demonstreze lui Flo si a reusit ca fotbalul de azi inseamna in primul rind ambitie si forta. Lui Paraschiv (55) si lui Dica (56) li s-au facut mila de adversari si au ratat incredibil, oferind sansa norvegienilor sa marcheze golul de onoare. Prea putin pentru a sterge impresia de aseara: spectacol Steaua si calificarea in grupele Cupei UEFA obtinuta cu zimbetul pe buze.

Becali s-a bucurat de calificarea Rapidului

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, impreuna cu Mihai Stoica, Teia Sponte si Valeriu Argaseala au urmarit prima repriza a meciului Rapid-Feyenoord pe holul de la tribuna oficiala a stadionului "Gheorghe Hagi". Stafful Stelei a exultat la golul inscris de Buga, in minutul 13. "Este foarte bine ca s-a calificat Rapidul, ca sa aduca puncte pentru Romania. Sa dea Dumnezeu sa se califice si Dinamo!", a spus Becali.

5
goluri a marcat atacantul Victoras Iacob in acest sezon in meciurile din cupele europene. Pe linga reusita de aseara, Iacob a mai dat un gol in returul cu Shelbourne, cite unul in dubla cu Rosenborg si altul in turul cu Valerenga


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.