Dupa ce au pierdut cu 0-3 in tur, la Oslo, norvegienii de la Valerenga si-au pierdut orice urma de interes pentru returul cu Steaua, de maine seara, din turul 1 al Cupei UEFA.

SERIOZITATE

Stelei va ajunge la Constanta in cursul acestei dimineti, urmand a se caza la hotelul Yaki din Mamaia. In afara lui Nicolae Dica, incert, ceilalti fotbalisti pregatiti de Oleg Protasov sunt apti de joc. "Vom trata meciul cu seriozitate. Avem destule exemple, ca pataniile Rapidului sau incredibila finala a Ligii Campionilor, care demonstreaza ca in fotbal se poate intampla orice", a declarat presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica.

ADVERSAR

Norvegienii vor sosi azi si se vor caza la Hotel Savoi din Mamaia. Antrenorul Kjetil Rekdal va putea miza pe cativa dintre absentii din tur, portarul titular Arason, capitanul Waehler, coordonatorul Gashi sau atacantul Iversen. Cu toate acestea, norvegienii nu par interesati de inclestarea cu campioana Romaniei. Pe site-ul oficial al clubului nu apar detalii despre jocul de maine. Duminica seara, elevii lui Rekdal au cedat prima pozitie in urma infrangerii, 0-3, suferite pe terenul contracandidatei, Start Kristiansand. Meciul Steaua - Valerenga Oslo, care se va disputa maine, de la ora 20:00, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta, va fi arbitrat de Joao Francisco Lopes Ferreira (centru), Jose Cardinal si Serafim Nogueira (asistenti), toti din Portugalia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.