Managerul formatiei Everton FC, David Moyes, a declarat ca echipa sa are nevoie de noroc in meciul cu FC Dinamo, programat joi, de la ora 22.00, pe stadionul Goodison Park, in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA, informeaza "Sportinglife". "Multa lume spune ca nu prea am avut noroc in ultima vreme, dar poate acest lucru se va intampla joi, in meciul cu Dinamo", a mentionat Moyes.

David Moyes a vorbit despre perioada dificila pe care o traverseaza echipa sa in campionat. "Sunt foarte ingrijorat. Avem nevoie disperata de goluri. Stim ca putem mult mai mult, trebuie sa incepem sa scoatem rezultate de undeva, sa speram ca se va intampla cat mai curand. Nu dau vina pe ghinion, nu este stilul meu. Nu este usor, dar trebuie sa mergem mai departe. Am mai trecut prin perioade dificile", a spus tehnicianul englez. Capitanul David Weir a afirmat ca Everton are mare nevoie de un succes. "Trebuie sa luptam. Singurul lucru care ne poate scoate din aceasta pasa proasta este sa incepem sa castigam. Am avut si vremuri bune, acum au venit unele proaste, dar trebuie sa fim uniti si sa trecem peste toate", a comentat Weir.

Referindu-se la meciul de joi, "Sportinglife" a notat: "Pentru o echipa care nu este in stare sa marcheze, pare o misiune imposibila".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.