Bordeanu "usurat" de 1000 de dolari, iar Balba de 500 * Onut si R. Miclea - ultim avertisment

Consiliul Director al clubului Politehnica Iasi a hotarat amendarea unor jucatori si a antrenorului Ionut Popa, pentru acte de indisciplina la meciul cu Steaua, scor 0-1, care s-a disputat duminica, in etapa a 6-a a Diviziei A. "In urma referatului facut de antrenorul Ionut Popa, Consiliul Director al clubului a decis amendarea mai multor jucatori pentru acte de indisciplina. Noi nu suntem de acord cu asemenea comportamente care trebuie eliminate", a declarat presedintele clubului iesean, Sorin Boca.

Antrenorul Ionut Popa a fost sanctionat cu 750 de dolari, reprezentand jumatate din valoarea totala a amenzilor acordate, in conformitate cu clauza contractului pe care tehnicianul il are cu clubul iesean. Fundasul Valeriu Bordeanu, care a fost eliminat in minutele de prelungiri pentru un gest nesportiv, a primit o amenda de 1000 de dolari, iar atacantul Ionut Balba a primit o sanctiune de 500 de dolari pentru hentul comis in propriul careu, faza care a dus la penalty-ul din care Steaua a marcat unicul gol al partidei. Jucatorii Bogdan Onut si Romulus Miclea, care au fost avertizati cu cartonase galbene in partida cu Steaua, au primit un ultim avertisment.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.