Prezent la evenimentul de la Mogosoaia, George Copos nu a vrut initial sa comenteze in nici un fel infrangerea suferita de Rapid, cu 2-5, in fata lui Dinamo. Patronul giulestenilor nu a avut, insa, pe unde sa treaca de "armata" de ziaristi si a acceptat sa vorbeasca despre ce a numit "cea mai mare umilinta suferita de Rapid in ultimii 12 ani". Asa cum era de asteptat, dupa ce Dinu Gheorghe a facut front comun cu Razvan Lucescu impotriva sa, patronul s-a lansat intr-un atac dur la adresa presedintelui executiv.

"Dinu Gheorghe este cel care trebuie sa raspunda pentru rezultatele slabe ale echipei", a spus Copos, care s-a absolvit, apoi, de orice vina pentru sezonul dezastruos al clubului de langa Podul Grant: "Eu sunt responsabil numai cu infrastructura. Nu ma intrebati pe mine de performante. Rapid are o baza de pregatire de cinci stele si performante de o stea. Dinu Gheorghe este cel care raspunde de rezultatele nesatisfacatoare. El conduce clubul si este de datoria lui sa aiba grija de planul strict fotbalistic".

Doar calificarea l-ar mai imbuna

Dupa etapa a doua, in care Rapid a facut egal (1-1), acasa, cu FC Arges, George Copos l-a demis pe Razvan Lucescu, cu intentia de a-l aduce la echipa pe Mircea Rednic. Patronul s-a lovit, insa, de o opozitie solida din partea suporterilor si, mai ales, a presedintelui Dinu Gheorghe. In semn de solidaritate cu antrenorul, "Vama" si-a dat demisia, punand preavizul pe masa patronului. Intrucat ar fi ramas "singur contra tuturor", Copos l-a reprimit pe Lucescu Jr., iar Dinu Gheorghe a ramas la club.

Ciudat este ca acesta mai este inca presedinte executiv, desi preavizul i-a expirat acum o saptamana! Asadar, Copos arunca vina pe un presedinte "fantoma". "Am fost umiliti in meciul cu Dinamo. Nu am mai patit asa ceva de la Revolutie incoace", a considerat patronul "alb-visiniilor", care a subliniat numele celui pe care il considera vinovat pentru umilinta:

"Intrebati-l pe Dinu Gheorghe de ce exista aceste rezultate". Vicepremierul a marturisit, insa, ca ar trece peste orice resentiment daca Rapidul ar elimina pe Feyenoord din Cupa UEFA: "Calificarea in faza grupelor ar salva inceputul foarte slab de sezon si mi-ar trece supararea pe echipa si pe cei responsabili".

Lui Razvan Lucescu i se pregateste debarcarea

Dupa umilinta suferita, duminica seara, in Sos. Stefan cel Mare, Razvan Lucescu a declarat ca nu se gandeste sa plece din Giulesti. Se pare, insa, ca Lucescu-junior si-a pierdut dreptul de a alege momentul in care nu va mai fi antrenorul giulestenilor. "Va veni si momentul in care Razvan va pleca", a declarat presedintele Dinu Gheorghe, care nu mai poate sa il apere la nesfarsit pe tehnician in fata patronului George Copos. Potrivit unor zvonuri care circula in anturajul "alb-visiniilor", Copos a fost foarte marcat de infrangerea categorica suferita in "Groapa", pe care a urmarit-o din mijlocul galeriei, si nu mai are rabdare cu Lucescu Jr. Pentru a nu periclita sansele de calificare in grupele Cupei UEFA, patronul este dispus sa amane schimbarea antrenorului pana dupa meciul cu Feyenoord, de joi.

Profetia 'Oracolului din Balcesti>>

Dumitru Dragomir, un om care cunoaste bine dedesubturile fotbalului romanesc si a carui experienta il face sa aiba "gura aurita", este de parere ca orele lui Razvan Lucescu la carma Rapidului sunt numarate. " Lucescu a gresit cand a acceptat sa i se faca acea atmosfera. A fost dat afara, iar apoi repus in functie. Trebuia sa isi ia viteza repede, dar a gresit. Cred ca a fost influentat de cineva ca sa stea. Si-a calcat pe demnitate si acuma e foarte greu. Jucatorii de-abia il asteapta la cotitura. Curand, incepe si galeria. Deci i se pregateste bine desfiintarea, ca sa spun asa", a fost de parere "Oracolul din Balcesti", citat de Radio "Info Pro".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.