Suporterii banateni au afisat la meciul cu Sportul un banner cu mesajul "Cum e cand si noi facem doar act de prezenta si nu punem suflet?" si nu si-a incurajat favoritii decat in cateva randuri. In prima jumatate a partidei, la peluza unde este dispusa galeria lui "Poli", au avut loc incidente intre membrii mai multor factiuni de suporteri, dar jandarmii au intervenit si au calmat spiritele. La finalul partidei, mai multi suporteri ai lui "Poli" Timisoara au patruns pe teren, nemultumiti din cauza prestatiei brigazii de arbitri, dar au fost evacuati de oamenii de ordine inainte ca situatia sa degenereze. Dupa meci, aproximativ 70-80 de suporteri au venit la vestiare, iar in momentul in care jucatorii au inceput sa iasa au scandat "Mercenarilor!".

Pentru calmarea spiritelor a intervenit chiar presedintele CA al gruparii timisorene, Marian Iancu. Acesta le-a cerut sa nu-i injure pe jucatori, afirmand ca el nu le reproseaza nimic acestora. Apoi, Iancu i-a chemat pe reprezentantii presei in curtea de la vestiare, unde a dat mana cu toti jucatorii si cu Olaroiu, dorind sa demonstreze ca nu exista disensiuni. "Merg alaturi de voi in continuare, dar nu vreau sa fiti lasi, ci sa strangeti randurile. Acum, voi plecati la treaba voastra, eu merg sa fac bani ca sa vi-i dau voua", le-a spus Iancu fotbalistilor, care l-au aplaudat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.