Rabdarea pe care Gino Iorgulescu o manifesta fata de Necula Raducanu, antrenorul interimar instalat dupa plecarea italianului Roberto Landi, pare a avea o latura ascunsa. Presedintele lui FC National nu are nici un interes sa se grabeasca sa numeasca un antrenor principal strain, asa cum o declara la fiecare pas, din moment ce bunul sau prieten, Cosmin Olaroiu, este la un pas de a fi debarcat de la Politehnica Timisoara, din cauza rezultatelor sub asteptarile celor de la Balkan Petroleum.

"Astept sa vad cum o sa se miste echipa in urmatoarele trei meciuri, iar apoi vedem ce facem. Daca nu se descurca Raducanu, atunci am o lista intreaga de antrenori italieni, care ar dori sa vina la FC National, si il voi alege pe cel mai valoros", a declarat Iorgulescu. De fapt, conducatorul clubului din Parcul cu Platani ar astepta concluziile anuntatelor sedinte ale actionarilor si suporterilor de la Poli Timisoara. In cazul in care Oli ar fi demis, acesta ar fi primit inapoi imediat la FC National, indiferent de rezultatele avute de Necula Raducanu, in aceasta perioada, la carma echipei. Un motiv in plus pentru readucerea lui Oli este faptul ca el se bucura de o popularitate imensa in randul fotbalistilor "bancari".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.