Presa din Liverpool indeamna antrenorii lui Everton sa atace inclusiv cu portarul Nigel Martin in meciul cu Dinamo din Cupa UEFA.

Fara forta, goluri si puncte in acest inceput de sezon, Everton are un sprijin puternic in presa din Liverpool. Cotidianul "Daily Post" scrie ca "Intoarcerea deficitului de 5-1? Este cel mai usor meci al lor din acest sezon", cotidianul englez noteaza: "Mansa a doua cu Dinamo reprezinta cel mai usor meci al sezonului pentru oamenii lui David Moyes. Nu in sensul propriu al cuvintului, deoarece este foarte greu sa repari deficitul de patru goluri. Dar usor in sensul ca singura strategie potrivita este atac, atac, atac".

Britanicii se sprijina pe exemplul lui Celtic Glasgow, care a reusit un 4-0 in returul cu Artmedia Petrzalka, dupa umilitoarea infringere cu 5-0 din prima mansa." "Daily Post" a subliniat ca "meciul de pe Goodison Park este o simpla formalitate". Frica de replica romanilor nu este de acceptat pentru baietii lui Moyes. Everton are nevoie de 11 atacanti, al 11-lea fiind portarul Nigel Martyn, care trebuie sa se duca in fata la cornerele din ultimele minute sau la loviturile libere", a precizat sursa citata. Virful "caramelelor",

Marcus Bent, a explicat de ce Everton merge prost: "Sintem si in panica, ne-am pierdut increderea si unii jucatori sint obositi. Fanii in schimb nu accepta varianta epuizarii premature: 'Cum poti fi obosit dupa doar citeva meciuri?>>"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.