Claudiu Niculescu a sperat pina in ultima clipa ca va scapa de bisturiu, dupa ce si-a dislocat umarul sting la meciul cu Everton. "Se va suda in timp", si-a facut curaj golgeterul lui Dinamo, sperind ca va reintra pe teren in mai putin de o luna de la accidentare.
Numai ca la ultimul control, efectuat ieri dimineata, s-a constatat ca toate ligamentele sint rupte si evitarea interventiei chirurgicale ar fi marit riscul unei recidive la o viitoare cazatura.

Niculescu a fost trimis imediat la Spitalul de urgenta Floreasca, unde a intrat direct in sala de operatii. El va fi externat azi si va sta pe tusa 6 saptamini, dublu fata de perioada estimata initial! "Bine ca macar o sa scap de dureri. Am avut multe nopti albe din cauza lor. Sper ca baietii sa mentina ritmul ridicat in campionat, iar in returul cu Everton sa joace asa cum au facut-o la Bucuresti, sa ne calificam si sa apuc si eu sa joc in grupele UEFA", a declarat ieri Claudiu Niculescu, de pe patul sectiei de reanimare.

Ce meciuri pierde Niculescu

Dunarea Galati - Dinamo
Dinamo - Rapid
Everton - Dinamo
Gloria - Dinamo
Finlanda - Romania
Dinamo - CFR Cluj
Sportul - Dinamo
Dinamo - Jiul
FC Vaslui - Dinamo

* In caz ca Dinamo se califica in "optimile" Cupei Romaniei si in grupele Cupei UEFA, Niculescu ar mai rata o partida in competitia organizata de FRF si doua jocuri in UEFA

Ceilalti atacanti din lotul lui Dinamo

Ianis Zicu (8 goluri in acest sezon)
Florin Bratu (5 goluri)
Alex Baltoi (3 goluri)
Octavian Chihaia (nici un gol)

"Era un jucator foarte important pentru mine, absenta lui e o pierdere grea, mai ales ca acum era in forma. Are ghinion, pentru ca va pierde si echipa nationala"
Ioan Andone


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.