Besiktas Istanbul a pierdut, scor 1-2, duminica seara, derby-ul cu Fenerbahce Istanbul. Meciul a fost unul de cosmar pentru romanul Daniel Pancu, care a fost scos tap ispasitor pentru esec de catre ziarele aparute, ieri, in Tara Semilunei. In minutul 25, in plina ofensiva a lui Besiktas, Pancu l-a lovit accidental si l-a scos din joc pe cel mai incisiv atacant al "vulturilor", Souleymane Youla. Dupa impactul cu Pancu, fotbalistul de culoare s-a ales cu o fractura de piramida nazala si a fost transportat de urgenta la spital. La randul sau, "Pancone" s-a accidentat si a fost inlocuit la pauza.

"Decizia lui Riza Calimbay de a-l folosi pe roman inca de la inceputul meciului a fost una cum nu se putea mai proasta. Ahmed Hassan se afla pe banca de rezerve, insa eroul impus, Pancu, era pe teren... Calimbay va intelege mai bine de ce a pierdut, in special din cauza greselilor de la inceputul partidei, daca va urmari inregistrarea intalnirii. Ce sa facem? Il iubeste mult pe Pancu! Iubeste si echipa Besiktas! Insa aceasta dragoste nu aduce solutii", au notat cei de la cotidianul "Milliyet".

La randul lor, jurnalistii de la "Fanatik" sunt foarte duri la adresa lui Pancu, pe care il caracterizeaza drept un fotbalist mediocru. "Riza Calimbay este vinovat pentru ca titularizeaza un astfel de fotbalist. Nu inteleg ce vede el la acest jucator de rand", a considerat Guven Taner.

Cum mijlocasul roman este din ce in ce mai contestat de suporterii "vulturilor", este posibil ca el sa o paraseasca pe Besiktas in pauza de iarna, unul dintre cluburile interesate de achizitionarea lui fiind Sahtior Donetk.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.