Olandezii antrenati de Erwin Koeman au un parcurs in oglinda fata de cel al fostului adversar al Stelei, Rosenborg Trondhaim.

Daca norvegienii erau ciuca batailor in campionatul intern, Feyenoord spulbera tot ce intalneste in cale, aflandu-se in continuare pe pozitia a doua. De AZ Alkmaar, ocupanta locului I, ii mai desparte doar golaverajul. In etapa a cincea, fotbalistii din Rotterdam au trecut cu scorul de 5-1 de Heerenveen, dupa ce a fost condusa la pauza. Spectatorii de pe stadionul ,De Kujp" au vazut un atac magnific, golurile fiind marcate de Kuyt (56, 72), Bahia (67), Paauwe (75) si Solomon Kalou (90).

Adversarii stelistilor din primul tur al Cupei UEFA n-au putut sa treaca de Lillestrom pe propriul teren (0-0). Chiar daca au declarat sus si tare, chiar prin antrenorul Kjetil Rekdal, ca nu au folosit titularii in fata clubului patronat de Gigi Becali pentru ca singurul lor obiectiv pe acest an este castigarea titlului in Norvegia, fotbalistii din Tara Fiordurilor chiar si odihniti nu au reusit sa marcheze in poarta adversarilor. Chiar si asa, Valerenga se mentine in topul clasamentului norvegian cu 44 de puncte dupa 21 de etape.

In Anglia, tehnicianului britanic nu i-a mai ramas decat sa se lamenteze: ,Ceea ce s-a intamplat in Romania a fost dezamagitor, toata lumea este constienta de acest lucru". Ieri seara, Everton a intalnit Arsenal, partida incheindu-se dupa terminarea editiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.