Mircea Lucescu a declarat ca Vicente del Bosque ar trebui sa ramana la conducerea tehnica a formatiei Besiktas si a precizat ca i-a spus acest lucru si presedintelui gruparii din Istanbul, Yildirim Demiroren. "Del Bosque este un antrenor cu realizari importante. In general, primul sezon este foarte dificil pentru antrenorii si jucatorii nou-veniti in Turcia. Toata lumea se gandeste ca este usor sa te adaptezi in Turcia, insa situatia este diferita. Del Bosque ar trebui sa ramana si sa aduca echipa la forma pe care o doreste", a spus Lucescu.

Mircea Lucescu a negat o eventuala revenire la Istanbul, el discutand cu Yildirim Demiroren la Parma, unde a asistat la meciul dintre Besiktas si echipa italiana din grupele Cupei UEFA. "Presedintele clubului nu mi-a propus sa revin la Besiktas si oricum nu intentionez sa plec de la Sahtior. Am avut o conversatie, desi stiam ca vor aparea speculatii. Am discutat doar despre echipa. I-am spus parerea mea: . I-am mai zis ca primul sezon in Turcia este dificil pentru straini", a adaugat Lucescu.

In ultima etapa a campionatului turc, Besiktas a invins pe Akcaabat Sebatspor cu scorul de 6-1, doua goluri fiind marcate de Daniel Pancu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.