Daca ziua de ieri a fost dominata de fotbal, in aceasta seara ne vom muta de pe dreptunghiul verde in ringul de box. Local Kombat programeaza diseara cea mai puternica gala gazduita de Romania. Luptatorii nostri - Ionut Iftimoaie si Daniel Ghita - vor da piept cu doi dintre cei mai galonati luptatori din K1 - Alexander Ustinov, respectiv Brecht Wallis -, in timp ce Aurel Bococi isi va pune in joc centura de campion european in disputa cu Bodrozic. De partea cealalta a Oceanului, la Montreal, Lucian Bute va incrucisa manusile cu invincibilul Kabary Salem, intr-un meci asteptat cu mult interes.

Local Kombat revine diseara la Cluj, unde va avea loc cea mai puternica gala de pana acum, denumita Liga Campionilor. In aceasta supergala din Ardeal, Iftimoaie se bate cu finalistul K1, Alexander Ustinov, in timp ce campionul european Daniel Ghita va intalni un alt urias, pe belgianul Brecht Wallis, campionul K1 Scandinavia. Tot la categoria superfight este cotat si meciul lui Aurel Bococi care isi pune in joc centura europeana in fata unui alt campion din top 30 K1, croatul Bodrozic.

De remarcat ca supercampionii Ustinov si Wallis sunt atat de siguri ca vor fi invingatori in aceasta seara incat si-au programat o lupta directa peste doar doua saptamani, un lucru incredibil la nivelul sportivilor din top 30 mondial. Alexander Ustinov, adversarul lui Iftimoaie, este neinvins din iunie 2003, cand a pierdut la puncte in fata Scorpionului Rosu, Alexei Ignashov.

Desi a suferit saptamana trecuta o raceala puternica, Daniel Ghita a spus ca este in cea mai buna forma pentru acest meci, cel mai dificil al sau de pana acum. Optimismul nu l-a ocolit nici pe Iftimoaie care era convins ieri, la cantarul oficial, ca isi va impune stilul in fata ofiterului KGB Alexander Ustinov. Tot in aceasta gala de la Cluj vor mai avea loc alte trei meciuri: Florin Ghita - Micha Nicolic (Serbia), Florin Golopenta - Milan Malkovic (Serbia) si Stefan Dediu - Florin Pintescu.

Bute, Diaconu si Ionut - in ringul din Montreal

Tot in aceasta seara, la Bell Center din Montreal, nu mai putin de trei pugilisti romani se vor afla intre corzile ringului - Lucian Bute, Adrian Diaconu si Ion Ionut. Lucian Bute va disputa cel de-al 14-lea meci la profesionisti si va avea parte de un adversar extrem de valoros, neinvins pana in prezent - Kabary Salem. "Magicianul din Egipt" are un palmares impresionant - 23 de victorii consecutive, dintre care 12 castigate prin KO. De remarcat ca, in cazul in care va invinge, Lucian Bute va fi cotat printre primii 10 pugilisti la categoria sa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.