In timp ce sotia decoreaza noul apartament din Buenos Aires, finalistul de la Roland Garros, Mariano Puerta, isi face de cap cu fetele din Bucuresti.

Intre doua meciuri de tenis, o parte dintre jucatorii prezenti la editia din acest an a Open Romania, competitie dotata cu premii in valoare de 302.000 de euro, s-au relaxat, miercuri seara, la clubul Paradisio, unde a fost organizata "Petrecerea jucatorilor". Cei mai dornici de distractie s-au dovedit a fi argentinienii Jose Acasuso, cistigatorul de anul trecut al turneului bucurestean, si Mariano Puerta, finalistul de la Roland Garros.

Parca dorind sa intareasca declaratiile de la aeroport - "intr-un clasament mondial al frumusetii intocmit de mine, romancele ar fi in top 5"- Puerta a inlocuit pentru citeva ore tenisul cu "vinatoarea" de femei. In timp ce sotia sa, Sol, ramasese in Buenos Aires pentru a decora noul apartament al familiei, Puerta saruta cu foc, in Paradisio, o bruneta pe care o "agatase" pe aleile din Parcul cu Platani. Idila lui Puerta cu romanca s-a rezumat insa doar la citeva imbratisari, argentinianul plecind spre hotel, in jurul orei 1.30, insotit de ceilalti compatrioti. "Voi mai juca tenis inca trei ani, dupa care imi doresc sa ma dedic familiei. Nu vreau ca eu sa fiu pe drumuri, la turnee, calatorind prin lume, si in acest timp sa pierd momente importante alaturi de sotie sau de copii", spunea Puerta.

Pavel si Hanescu au ramas la hotel

Jucatorii romani nu s-au prea inghesuit la petrecerea de la Paradisio. Poate si pentru faptul ca a doua zi atit Andrei Pavel, cit si Victor Hanescu aveau programate meciurile din turul doi. Nici Ion Tiriac, caruia i se rezervase o masa, nu a dat curs invitatiei organizatorilor. Singurii care au raspuns prezent au fost Victor Crivoi, insotit de prietena, si Gabriel Moraru, partenerul de dublu al lui Ionut Moldovan.

Romanii s-ar putea infrunta in semifinale

Parteneri de numai trei ori in cariera, Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat in sferturile de finala ale Open Romania. Cei doi au dispus in doua seturi, 6-4, 6-5 (3), de cuplul ceh Petr Pala/David Skoch. Intr-o alta partida, in cadrul "sferturilor", cuplul Ion Moldovan si Gabriel Moraru s-a impus cu 6-5 (3), 6-4 in fata perechii italiano-belgiene Davide Sanguinetti/Tom Vanhoudt. In penultimul act al intrecerii, Moldovan si Moraru i-ar putea infrunta pe Hanescu/Pavel, in cazul in care acestia vor reusi sa treaca de dublul Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski (Polonia).

Tiriac se teme sa mearga cu segway

Pentru ca ploaia le cam da de furca aminind startul meciurilor cu citeva ore, jucatorii, dar si oficialii turneului de la Bucuresti au gasit un mod inedit de a se distra. Ei fac intreceri cu cele doua segway, achizitionate de Bogdan Enoiu, unul dintre organizatorii Open Romania. Segway este un mijloc de transport care merge cu ajutorul unei baterii, propulsat de directia corpului si care poate prinde o viteza de pina la 40 de kilometri la ora. Acesta a fost testat cu teama chiar si de Ion Tiriac. Daca patronul turneului de la Arenele BNR s-a multumit sa mearga doar citiva metri, Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au aratat mult mai incintanti de noua aparatura. "Este un mijloc placut de a ne destinde inaintea meciurilor. Am vazut o astfel de masinarie in urma cu doi ani la un turneu in strainatate, dar acum este pentru prima oara cind o testez", a spus Pavel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.