Conducerea executiva a FC National a decis sa accepte cererea de demisie a antrenorului principal Roberto Landi, ca urmare a unor probleme familiale, interimatul urmand sa fie asigurat de catre "secundul" Catalin Necula, se arata intr-un comunicat al gruparii "bancare".

De asemenea, conducerea clubului a hotarat ca intreg lotul de jucatori sa fie atentionat cu un avertisment, urmand sa fie analizata posibilitatea ca anumiti jucatori sa paraseasca echipa, pentru lipsa de combativitate si profesionalism. Aceasta decizie a venit ca urmare a evolutiei din partida sustinuta pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-4, in etapa a 5-a Diviziei A.

Ieri, presedintele executiv al clubului, Gino Iorgulescu, a anuntat ca noul antrenor va fi tot un strain, cel mai probabil un italian. "Am vorbit si cu Bergomi, asta-vara, cand totul a cazut din motive financiare. Vom aduce pe cineva, aproape sigur tot din Italia, dar acest lucru va mai dura ceva timp", a spus Iorgulescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.