Soc la conferinta de presa sustinuta aseara de Lars Bohinen, secundul antrenorului lui Valerenga, Rekdal! El a anuntat ca liderul Norvegiei nu da o mare importanta meciului de azi si ca va alinia o echipa formata preponderent din rezerve!

"Foarte multi fotbalisti de-ai nostri care au fost titulari marti, la 4-0 cu Fredrikstad, nu vor evolua contra Stelei. Sintem obositi si nu ne permitem sa riscam. Politica noastra e clara, campionatul este primordial, nu Cupa UEFA. Ne asteapta un program dificil si vrem sa raminem lideri in Norvegia. Vom avea o echipa cirpita, cu foarte multe rezerve. In plus, Steaua e favorita certa, nu cred ca avem prea multe sanse de calificare", a spus Bohinen.

"Vom vedea la meci daca norvegienii mint sau nu. Oricum, eu trebuie sa-mi pregatesc jucatorii ca si cind Valerenga ar folosi cel mai bun '11>>"
Oleg Protasov

"E frustrant sa-i vezi pe Rosenborg in Liga Campionilor. Daca nu cistigam cu Valerenga, macar sa reeditam contraperformanta de la Trondheim, cind am pierdut la limita, 2-3"
Mihai Stoica, presedinte executiv Steaua

"Nu am emotii. Valerenga e o echipa buna, dar cred ca putem transa calificarea inca de la Oslo"
Victoras Iacob

"Norvegienii spun ca n-au decit 5 jucatori valizi? Atunci vor juca handbal. Strategia asta a lor mi se pare o aberatie"
Victoras Iacob

0 dolari vor cistiga fotbalistii Stelei in caz de calificare in grupele Cupei UEFA, patronul Gigi Becali spunind ca nu-i va recompensa pe jucatori in eventualitatea unui succes

Protasov il ironizeaza pe Gigi Becali:
"O sa-i trimit patronului echipa prin fax"

"Eu sint patron si vreau sa vad inainte de meci titularii. Daca nu-mi convine ceva, o sa-i spun lui Oleg", a afirmat Gigi Becali la inceputul saptaminii. Ieri, inainte de plecarea spre Oslo, Protasov a raspus ironic: "Da, ii voi trimite patronului un fax cu programul de antrenament si cu primul '11>>". Becali s-a suparat dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor, cind Nesu a fost folosit mijlocas stinga in returul cu Rosenborg.

"Valerenga a cistiga cu 4-0 ultimul meci de campionat, deci e o echipa periculoasa. Contra noastra ii va lipsi insa citiva jucatori de baza"
Oleg Protasov

Steaua a adus soarele

Ieri dupa-amiaza, cind campioana Romaniei a sosit in Oslo, vremea s-a schimbat radical fata de marti, pe cer facindu-si aparitia soarele
Marti a fost frig, cel mult 4-5 grade, ploaie si vint puternic. Vremea in Oslo s-a schimbat o data cu aparitia Stelei aici. Campioana Romaniei a sosit in capitala Norvegiei ieri dupa-amiaza, in jurul orei 15:00, moment in care a iesit soarele, iar temperatura era mult mai acceptabila, aproximativ 14-15 grade.

Delegatiei Stelei i-au fost puse la dispozitie doua autocare mari, in primul calatorind oficialii clubului, nu insa si Mihai Stoica. Presedintele executiv, imbracat sport, in pantaloni si geaca de blugi, a preferat sa mearga alaturi de jucatori, stind tot timpul de vorba cu capitanul Mirel Radoi.

De la aeroport, Steaua a ajuns la hotelul Radisson Parc, situat in afara orasului, la aproximativ 20 de kilometri, in mijlocul unei paduri. Pina sa se cazeze, Stefan Stoica a iesit sa fumeze o tigara, Protasov a stat ginditor intr-un fotoliu, iar Andrei Cristea a preferat o scurta plimbare prin fata hotelului.

Stadionul este grandios

Desi Valerenga nu este cel mai puternic si mai galonat club din Norvegia, echipa isi disputa meciurile pe un stadion absolut incintator. "Ullevaal Stadium" (foto) este amplasat chiar in centrul orasului si are un gazon perfect, in ciuda ploilor cazute in ultimele zile. Vestiarele sint ultramoderne, o mare parte din el este acoperit, iar de jur imprejurul lui sint numeroase magazine si fast-food-uri. Ziaristii norvegieni sustin ca pentru asta-seara sint asteptati peste 25.000 de fani ai vicecampioanei Norvegiei, Valerenga fiind cea mai iubita echipa din Tara Fiordurilor.

Chiloti si biberoane marca "Valerenga"

Cum Valerenga are foarte multi fani in toata Norvegia, nu doar in Oslo, clubul s-a axat foarte mult in ultima vreme pe promovarea imaginii echipei. Gruparea antrenata de Kjetil Rekdal si-a deschis un magazin de produse, de unde poti cumpara de la tricouri si fulare pina la pixuri, bratari din plastic, biberoane (foto) si chiar chiloti cu insemnele si in culorile clubului. Preturile sint insa piperate: 85 de euro un tricou, 25 de euro un fular, 7 euro o bratara de plastic, 15 euro o sapca si 10 euro un biberon.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.