Ultimele semnale indica faptul ca FRF-ul este in pragul falimentului. In afara "Proiectului Mogosoaia", forul condus de Mircea Sandu nu mai este capabil sa se ocupe de nimic. Dupa ultimele evenimente, legate de presupusul rasism de pe stadioane, Ionel Piscanu a declarat ca Federatia este prea saraca pentru a putea accesa fondurile puse la dispozitie de UEFA pentru combaterea acestui flagel.

"Este un proiect mare si nu s-a accesat. UEFA venea cu o suma, iar forul nostru trebuia sa puna dublul acelei sume. Noi, ca Federatie, suntem exrem de saraci si cu Mogosoaia asta si cu toate cheltuielile pe care le-am avut... Ei dadeau 50.000 de franci, iar tu trebuia sa faci dovada unei investitii de alti 100-150.000", a spus Piscanu. Nu este de mirare ca Romania a fost luata la ochi de Lennart Johansson, daca FRF nu isi poate permite sa aloce 100.000 de franci pentru un proiect imbratisat de toata Europa fotbalistica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.