Gigi Becali a anuntat ca va verifica primul 11 din meciul tur cu Valerenga. Fara Dica si Lovin, suspendati, Dinita, Eugen Baciu si Florentin Dumitru, accidentati, Oleg Protasov va fi nevoit sa apeleze la citeva improvizatii in meciul tur cu Valerenga.

Fara Dica si Lovin, suspendati, Dinita, Eugen Baciu si Florentin Dumitru, accidentati, Oleg Protasov va fi nevoit sa apeleze la citeva improvizatii in meciul tur cu Valerenga. Desi intentiona initial sa-l titularizeze pe Andrei Cristea linga Iacob, ucraineanul pare sa se fi razgindit si sa-l prefere pe Oprita. In plus, Radoi va fi urcat la mijloc, iar Goian va face pereche in centrul defensivei cu Ghionea.

Totusi, decizia finala in privinta primului "11" nu-i va apartine lui Protasov, ci lui Gigi Becali! "Eu nu mai vreau sa-l vad pe Nesu mijlocas stinga sau Bostina sa-l incurce pe Banel. Vreau sa stiu inainte de meci titularii, iar daca nu imi convine ceva ii voi spune lui Oleg. El a inteles ca lucreaza la patron si ca asa e normal sa se intimple", a declarat Becali, care pentru prima oara in acest sezon nu va insoti echipa intr-o deplasare.

La Oslo e iarna!

Steaua va ajunge azi in capitala Norvegiei, unde ieri era un frig patrunzator, vint, ploaie si doar 4 grade Celsius

Campioana Romaniei va avea parte de o mare surpriza astazi, cind va ajunge la Oslo. Fata de soarele de la Bucuresti si temperaturile de peste 25 de grade din capitala noastra, stelistii vor gasi aici o vreme apropiata de ceea ce se petrece la Bucuresti in lunile decembrie si ianuarie!

Frig patrunzator, ploaie deasa si rece, plus rafele de vint. Acesta e peisajul in Oslo cu 72 de ore inaintea meciului Valerenga - Steaua. Ieri dupa-amiaza pe strazile inguste, dar foarte curate ale capitalei Norvegiei, locuitorii orasului au fost nevoiti sa apeleze la pulovere groase de iarna, la fulare si chiar la manusi pentru a face fata temperaturii de doar 3-4 grade de afara.

In multe momente, rafalele de vint si aerul extrem de rece transforma ploaia in lapovita, atmosfera de la Oslo fiind in aceste zile de iarna autentica. Locuitorii de aici nu sint insa foarte suprinsi, ei fiind obisnuiti cu clima din aceasta perioada a anului, unii dintre ei spunind ca se asteapta la ninsoare spre finalul lunii septembrie si inceputul lui octombrie.

Gazonul e bun

Chiar daca la Oslo ploua, bate vintul si e foarte frig, gazonul de pe stadionul Ullevaal, pe care se va disputa partida de miine seara, arata foarte bine. Arena este si cea pe care echipa nationala a Norvegiei isi disputa meciurile de pe teren propriu.

Steaua pleaca azi

Elevii lui Oleg Protasov vor pleca in aceasta dimineata spre Oslo, pentru confruntarea cu Valerenga din prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Ei vor zbura la bordul unei curse charter ce va decola de pe aeroportul "Aurel Vlaicu" la ora 11:00.

"Radoi n-o sa mai fie finul meu daca-i cere scuze lui Piturca!"

Prezent luni seara la emisiunea "Nasul", pe B1 TV, Gigi Becali a declarat ca nu il va lasa niciodata pe Mirel Radoi sa-i ceara scuze selectionerului Victor Piturca. Radoi este in conflict cu selectionerul dinaintea meciului cu Olanda, cind a plecat din cantonament fara acordul staff-ului tehnic. "L-am invatat sa nu isi ceara scuze in fata nimanui daca are dreptate. Daca isi cere scuze, nu-l mai consider finul meu! El a parasit cantonamentul echipei nationale accidentat. Cred ca Piturca are si ceva cu mine de nu-l mai ia pe Mirel la lot".

Ganea l-a ajutat pe Becali

Gigi Becali este ajutat in construirea caselor de la Vadu Rosca si de internationalul Ionel Ganea."Mi-a dat 5.000 de euro. El mi-a spus ca nu are incredere sa dea banii autoritatilor si ca vrea sa mi-i dea mie pentru a ma ajuta in ceea ce fac pentru sinistrati", a declarat stelistul.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.