Casele de specialitate au inclus in oferte cote pentru orice este legat de Liga Campionilor. In clasamentul posibililor golgheteri, Mutu ocupa un loc onorabil.

Cea mai importanta competitie europeana reprezinta o sursa de venit importanta pentru toata lumea, in aceasta categorie intrind si casele de pariuri. Astfel, dupa terminarea tururilor preliminare si stabilirea grupelor, ofertele au invadat piata, book-maker-ii gasind cote la aproape orice tine de competitie. Cel mai important pariu ramine insa cine va cistiga Liga Campionilor, editia 2005/2006. Favorita este Chelsea, singura echipa de top care nu si-a gasit loc printre favorite la tragerea la sorti, in primul rind din cauza faptului ca gruparea de pe Stamford Bridge a devenit temuta in Europa abia sezonul trecut, iar acest aspect a contat la stabilirea coeficientului UEFA. Astfel, formatia londoneza are o cota de 6 la cistigarea trofeului, fiind urmata, la un singur punct, de Barcelona, in timp ce AC Milan (cota 9), incheie podiumul.

Aproximativ la acelasi nivel cu "diavolii" milanezi se afla Real Madrid, in timp ce detinatoarea trofeului, Liverpool, ocupa abia locul 11 in acest clasament, cu o cota medie de 26. La polul opus se afla Artmedia si FC Thun, singurele care ar adauga trei zerouri sumei pariate in cazul in care ar cistiga Liga Campionilor, inaintea lor aflindu-se Rosenborg, echipa care a eliminat pe Steaua, cu o cota de 500.

Liverpool favorita-outsider

Casele de pariuri pun la dispozitia jucatorilor si duelurile din grupe, cea mai urmarita cota fiind a cistigatoarei fiecarei serii. Si in acest caz, ordinea stabilita de forul european s-a pastrat, singura diferenta aparind tot in cazul lui Chelsea, care a depasit pe Liverpool in duelul cotelor. Astfel, echipa lui Mourinho a primit 1,67, in timp ce "cormoranii" au ajuns la 4. Legat tot de acest aspect, cel mai strins duel se inregistreaza in Grupa A, unde Juventus are o cota de 1,75, iar Bayern de 2,25.

Mutu imbogateste pariorii

Un alt pariu este cel legat de cine va fi golgheterul turneului, iar romanii au si ei un reprezentant la aceasta categorie. Desi are o cota de 50, care ar umple buzunarele pariorilor, Adrian Mutu ocupa un loc onorabil in top, inaintea lui Nedved, Kaka, Gerrard, Cristiano Ronaldo, Ballack, Lampard sau Morientes. Favoritul caselor de pariuri este insa Samuel Eto’o (cota 8,5), urmat de Van Nistelrooy (9), Sevcenko (10), Adriano si Ronaldo (ambii 11).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.