Rapid va intalni pe Otelul Galati in aceasta dupa-amiaza intr-o partida in care giulestenii isi propun sa incheie perioada cenusie pe care o traverseaza in campionat. Elevii lui Razvan Lucescu nu se gandesc decat la o victorie care sa le permita sa se mentina in lupta pentru castigarea titlului.

Mai mult, ,visiniii" sunt convinsi ca un rezultat favorabil pe malul Dunarii le va da moralul necesar pentru meciul din Cupa UEFA cu Feyenoord Rotterdam. ,Nu ne este teama de Otelul, am incredere ca vom obtine un rezultat bun", a precizat portarul Danut Coman, in timp ce fundasul Marius Constantin vede in meciul de la Galati o buna oportunitate pentru impacarea cu fanii. ,Suporterii au fost cam suparati pe noi in ultima vreme, dar acum cred ca ne-am impacat. La Galati ne asteapta un meci greu, pentru ca suntem la cinci puncte de formatiile din fruntea clasamentului si daca, Doamne fereste, se intampla ceva, se pot face sapte puncte. In aceste conditii, meciul de la Galati este foarte important".

Otelarii nu par impresionati de planurile mari ale adversarilor, chiar daca au mari probleme de efectiv. Cu un lot demn de o echipa de handbal, antrenorul Aurel Sunda spera totusi sa pastreze acasa toate cele trei puncte. Tehnicianul a ajuns sa-si numere pe degete elevii dupa ce, dintre cei 21 legitimati, trei sunt portari, iar doi joaca sambata doar la o nunta: Daniel Munteanu ca mire si Danut Oprea ca nas. ,Este un eveniment fericit pentru ei, cu ghinion pentru noi. Sper ca inlocuitorii sa dea tot ce e mai bun din ei pentru a obtine trei puncte de aur pentru viitorul echipei. Nunta putea fi programata in alt moment, cu mai multa intelepciune si respect pentru munca pe care o depun. Nu sunt invoiti, am fost pusi in fata unui fapt implinit", a declarat Sunda.

Pentru suplinirea celor doi, tehnicianul va improviza, mijlocasul ofensiv Marginean urmand sa ocupe postul de stoper al lui Munteanu. Cu toate acestea, otelarii s-au intarit inaintea meciului cu Rapid cu jucatorul columbian Alexander Valencia Valoys, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea de la Dunare. Partida dintre Otelul si Rapid va avea loc cu incepere de la ora 17 si va fi transmisa in direct pe postul TVR 2.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.