Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis ieri clasarea, din lipsa de probe, a dosarului privind incidentele de la partida Poli Timisoara-Steaua, scor 0-0, din etapa a III-a a Diviziei A. "Intamplarea a facut ca, din motive personale, sa fiu prezent la Timisoara, asa ca stiu ce s-a intamplat pe stadion, dar nu pot fi judecatorul si martorul propriei mele cauze si de aceea am cerut rapoarte suplimentare de la observatori, de la jucatorul in cauza si de la un reprezentant al lui Poli. Am clasat cauza din lipsa de probe, dar aceasta decizie nu serveste fotbalului romanesc", a spus presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu. Galeria banateana l-a catalogat drept "tigan" pe mijlocasul echipei Steaua Banel Nicolita in timpul partidei Poli Timisoara-Steaua, scor 0-0.

Oficialul federatiei a explicat si de ce a amanat de doua ori luarea unei decizii in cazul incidentelor provocate de fanii banateni: "Atunci cand judeci o anumita cauza, ca simplu membru al Comisiei sau ca presedinte, nu trebuie sa tii seama de afirmatii clar calomnioase cum ca eu as dori cu tot dinandinsul sa sanctionez Poli, ca m-as face mesagerul presedintelui federatiei, care la randul lui ar avea ce ar avea cu echipa respectiva. Sa nu creada nimeni ca am amanat de doua ori luarea unei decizii dintr-o ambitie personala, ci pentru ca vreau sa am constiinta impacata si de aceea am cerut rapoarte suplimentare".

Mijlocasul echipei Steaua Banel Nicolita a declarat la iesirea de la audieri ca i-ar fi parut rau daca Poli ar fi fost sanctionata, deoarece la gruparea banateana a debutat in Divizia A. "M-au intrebat daca am auzit scandari din tribune si le-am spus ca nu deoarece eram foarte concentrat la meci. Am spus adevarul", a afirmat Nicolita.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.