Fostul campion mondial de Formula 1, britanicul Nigel Mansell, a anuntat ca va reveni in competitiile de automobilism dupa 13 ani de la castigarea titlului mondial, informeaza cotidianul "Marca". Mansell va debuta pe 13 noiembrie, in Grand Prix-ul Masters al Africii de Sud, care se va desfasura pe circuitul Kyalami. "Dorinta de a concura nu dispare niciodata, dar pana acum nu s-a ivit nici o ocazie adecvata", a spus fostul pilot de Formula 1, acum in varsta de 52 de ani.

De la retragerea sa din Formula 1, in urma cu zece ani, Mansell s-a dedicat familiei si construirii unui teren de golf. In circuitul Masters Series, Mansell se va reintalni cu doi fosti rivali, brazilianul Emerson Fitipaldi si francezul Alain Prost, cei doi anuntandu-si, de asemenea, intentia de a concura. "Rivalitatea dintre noi va fi aceeasi cu cea din anii '80 sau '90", a mai spus Mansell.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.