Ioan Becali a fost numit presedinte executiv al dinamovistilor in luna iunie. Fostul impresar a mai detinut aceeasi functie si la Rapid in returul editiei 2003-2004, insa neintelegerile cu George Copos l-au determinat sa paraseasca Giulestiul dupa numai 5 luni. Presedintele executiv ar putea parasi la finele turului gruparea daca nu va fi multumit de performantele echipei. La inceputul saptaminii, dupa intrunirea actionarilor, Ioan Becali anunta numirea iminenta a lui Cornel Dinu in functia de director tehnic
Presedintele executiv ar putea parasi la finele turului gruparea daca nu va fi multumit de performantele echipei

La inceputul saptaminii, dupa intrunirea actionarilor, Ioan Becali anunta numirea iminenta a lui Cornel Dinu in functia de director tehnic. Presedintele executiv al "ciinilor" a sustinut mutarea, care pina la urma nu s-a mai petrecut. Invalidarea lui Dinu poate fi catalogata ca un insucces al fostului impresar si o victorie a lui Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie, ce nu a considerat oportuna o asemenea investitura.

"La iarna tragem linie si vedem unde s-a ajuns!", a spus zilele trecute Becali. Surse autorizate sustin ca aceasta afirmatie il vizeaza chiar pe Becali. Daca va fi multumit de rezultatele de pina atunci ale formatiei, va ramine, daca nu, este posibil sa se retraga. In plus, generalii din Ministerul de Interne, care au ramas apropiati de grupare, nu vad cu ochi buni activitatea lui Becali, aici incluzindu-se si disputele pe care acesta le-a avut acum doua saptamini cu galeria.

Nu mai vine la antrenamente

Cornel Dinu nu va mai asista la sedintele de pregatire ale lui Andone, considerind ca daca antrenorul are nevoie de sfaturile sale il poate cauta

Cornel a participat miercuri si joi la antrenamentele "ciinilor" de la Saftica. De fapt, doar a asistat de pe margine la ele, notindu-si diverse aprecieri tehnice intr-un carnetel. Joi seara, a zabovit doar o ora si jumatate la sedinta Consiliului de Administratie, care nu l-a validat in functia de director tehnic. "Voi colabora cu dinsul in continuare, ca si pina acum", a spus Ioan Andone. Ieri dimineata insa, Procuroru' nu a mai venit la antrenament.
"Nici nu avea de ce sa mai vina! I s-a spus ca atunci cind Andone va avea nevoie de el, antrenorul il va solicita", a dezvaluit unul dintre oficiali.

Desi nu ar fi fost de acord sa-si piarda functia de membru in Consiliul de Administratie pentru a fi director tehnic, Dinu nu a primit bine invalidarea de joi seara. Conform unor surse autorizate, actualul administrator-delegat ar fi spus ca nu va mai asista la sedintele de pregatire ale echipei, iar daca Andone are nevoie de sfaturile sau parerile lui poate sa-l caute personal.

Inspectati de Everton

O delegatie oficiala a clubului Everton, condusa de secretarul David Harrison, a inspectat ieri dimineata stadionul din Stefan cel Mare. Englezii s-au intilnit cu reprezentantii jandarmeriei si ai firmei de paza Bronic, in vederea meciului din primul tur al Cupei UEFA dintre Dinamo si echipa britanica, care se va disputa pe 15 septembrie. Atunci sint asteptati la Bucuresti in jur de 1.500 de suporteri si 16 ziaristi. Printre fanii echipei engleze s-ar putea numara si citiva dintre celebrii "hooligans", oficialii lui Everton promitindu-le alb-rosiilor ca vor fi selectivi in privinta acestora.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.